Welkom op de teampagina van de Knights Junioren

Het junioren team van BSC Knights bestaat uit jongens en meisjes tussen de 15 en de 22 jaar. Deze leeftijdscategorie leert het echte werk. Alles is op hetzelfde niveau als in Amerika: honkafstand, bal, werpafstand, veldgrootte en spelregels. De sfeer is hier relaxed maar wel meer gebrand op prestaties dan spelletjes.

De trainingen van de junioren duren tussen de anderhalf en de twee uur en is gericht op individuele prestaties team prestaties en teamgevoel. Het seizoen is verdeeld in 2 delen. Van april tot oktober is het veldseizoen, waarna de junioren halverwege november zich weer naar de zaal begeven.

Wedstrijden tijdens het veldseizoen worden gespeeld op de zaterdag, maar sommige clubs hebben hun thuis speeldag op de zondag. Wedstrijden duren 2 uur, met anderhalf tot één uur warming up.

Trainingen worden verzorgd door Mathieu Platteel , terwijl de wedstrijden voornamelijk onder de leiding van Jeanette van der Donk en Willem Heemstra staan.

Ouders en verzorgers wordt gevraagd een bijdrage te leveren aan deze wedstrijden door afwisselend vervoer (bij uitwedstrijden) of een kantinedienst (bij thuiswedstrijden) te verzorgen.

Voor vragen of meer informatie kan gemaild worden naar secretaris@knightsleek.nl

Klik hier voor de spelregels.