Welkom op de teampagina van de Knights Aspiranten

Het aspirantenteam van BSC Knights bestaat uit meisjes en jongens in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar. Weer een stapje hoger is het aspiranten team al meer gericht op het spel zelf en de trainingen zijn dan ook minder gevuld met spelletjes. Vanaf deze leeftijdsgroep speelt men met de officiële honkbal, het enige dat nu nog verschilt van de wedstrijden op het hoogste niveau in Amerika is dat de honken en de werp plaat nog ene paar meter dichter bij elkaar liggen.

De trainingen van de aspiranten duren ongeveer anderhalf uur en zijn net zo verdeeld als die van de pupillen. Namelijk van april tot oktober het veldseizoen terwijl de zaaltrainingen van half november tot eind maart zijn.

De trainingen van de aspiranten worden verzorgd door Marc van Borselen en Henk van Baak. Contactpersoon is Manon van Borselen.

De aspiranten hebben een competitie die wordt geleverd vanuit de bond, waardoor zij in ongeveer 18 wedstrijden van anderhalf uur het veldseizoen spelen. Voor de wedstrijd is er eerst een warming up van ongeveer een uur. De wedstrijden van de aspiranten zijn op de zaterdag.

Ouders en verzorgers wordt gevraagd een bijdrage te leveren aan deze wedstrijden door afwisselend vervoer (bij uitwedstrijden) of een kantinedienst (bij thuiswedstrijden) te verzorgen.

Voor vragen of meer informatie kan gemaild worden naar secretaris@knightsleek.nl

Klik hier voor de spelregels.