Nieuwjaarsreceptie + Pubquiz

Hallo honkballers,

Toen wij (Robby en René) in oktober begonnen met het verwerken van alle scoreblokken tot de statistieken hadden we nog een kleine hoop dat we begin januari met z’n allen in de kantine de nieuwjaarsreceptie met prijsuitreiking zouden kunnen houden.

Als snel werd duidelijk dat dat niet haalbaar was.

Toch vinden wij het belangrijk dat iedereen die goed gepresteerd heeft, hiervoor beloond gaat worden. Daarom zullen wij op vrijdag 8 januari ’s avonds tijdens een online evenement de prijzen bij de winnaars thuis gaan bezorgen.

Het uitreiken van de prijzen zullen we live gaan streamen. Om de ‘gaten’ tussen het bezorgen op te vullen zal er een pubquiz worden gehouden. Deze zal worden gepresenteerd door Lorenzo Oldersma en Jan Jaap de Boer. Er zullen vele vragen (honkbal, maar ook andere) worden gesteld en opdrachten worden gegeven die je alleen of in groeps-/familieverband kan gaan beantwoorden. De vragen/opdrachten zijn gericht op zowel volwassenen als kinderen. De aanbevolen groepsgrootte is 3-6 spelers. Het verzoek is om je hierbij zoveel mogelijk aan de geldende corona regels te houden.

Het voorlopige programma voor 8 januari is als volgt:

  • 19.00 uur: nieuwjaarswens door onze voorzitter Albert Houwer.
  • 19.05 uur: presentatie statistieken en winnaars van diploma’s door Robby en René.
  • 19.15 uur: start pubquiz onder leiding van Lorenzo en Jan Jaap. Robby en René stappen dan in de auto om de prijzen te gaan bezorgen.
  • Circa 21.00 uur: einde van de pubquiz.

Tijdens een normale nieuwjaarreceptie krijgt iedereen een hapje en een drankje. Na de uitreiking van de prijzen kan iedereen blijven hangen en op eigen kosten nog een drankje bestellen. Dit jaar zal dit ongeveer gelijk zijn.

Ieder Knights lid (spelend, niet spelend) die zich op geeft voor de pubquiz kan een gratis pubquiz pakket bestellen. Hierin zit iets te drinken en enkele lekkernijen voor bij de pubquiz. Deelnemers die geen lid zijn kunnen voor € 10 ook een pubquiz pakket bestellen. Hiermee steun je de club. Het is ook mogelijk extra drinken bij te bestellen. Je kan dit allemaal aangeven op bijgevoegd aanmeldformulier. Vul hierbij in hoeveel pakketten er in totaal besteld worden door alle deelnemers. Daarna kan je aangeven hoeveel leden van Knights er mee doen. Het berekende bedrag wordt dan verminderd.

 

Vorm dus eerst een team en vul per team het aanmeld formulier en het bestel formulier in. Dit is dus niet individueel.

 

Voor het afhalen van de pubquiz pakketten zullen waarschijnlijk twee momenten bij de kantine worden gepland (donderdagavond 7 januari en/of vrijdagmiddag 8 januari). Hierover worden jullie later nog geïnformeerd. 

 

Tot en met 31 december a.s. kunnen jullie je aanmelden voor de pubquiz EN kunnen pubquiz pakketten worden besteld. Daarna is het tot 6 januari a.s. nog wel mogelijk om je aanmelden voor de pubquiz, maar is het niet meer mogelijk om nog een pubquizpakket te bestellen. Dit i.v.m. het bestellen en inpakken van de pakketten. We verzoeken jullie het bijgevoegde formulier in te vullen en te mailen naar nieuwjaarsreceptie@knightsleek.nl. Dit kan je doen door het ingevulde bestand door te sturen. Een PDF of foto is echter ook prima.

 

Wij hopen op een groot aantal team dat mee gaan doen. Wij zijn in ieder geval erg enthousiast over de plannen die we nu klaar hebben liggen.

 

Sportieve groet,

Lorenzo, Jan Jaap, Robby en René

 

p.s. voor eventuele vragen kan altijd gemaild worden naar nieuwjaarsreceptie@knightsleek.nl